Pokyny pro vypracování maturitní práce (4.ZL)

ZDE


Kritéria a hodnocení maturitní práce (4.ZL)

ZDE


Harmonogram maturitní práce a její obhajoby (4.ZL)

ZDE


Harmonogram maturitních zkoušek – jaro 2024

ZDE


Způsob hodnocení a kritéria hodnocení profilových zkoušek maturitní zkoušky

doplníme


Informace k písemné práci

způsob záznamu textu písemné práce

příloha č.1 – záznamový arch písemné práce z ČJL

příloha č.2 – záznamový arch písemné práce z AJ


Témata k maturitním zkouškám

český jazyk – ZL, PS

anglický jazyk – ZL, PS

německý jazyk – ZL

biologie + ekologie + somatologie  – ZL

ošetřovatelství – PS

ošetřování nemocných – PS

Povinně volitelný (ZL)

fyzika (ZL)

chemie (ZL)

psychologie (ZL)

Povinně volitelný (PS)

psychologie a komunikace (PS)

somatologie (PS)


Nahrazení zkoušky z cizího jazyka v profilové části jazykovým certifikátem

Informace k náhradě

Žádost o nahrazení zkoušky z cizího jazyka certifikátem


Vlastní seznamy literatury

Vlastní seznam literatury (ČJ) – 4.ZL

Vlastní seznam literatury (ČJ) – 4.A

Vlastní seznam literatury (ČJ) – 4.B


Všechny didaktické testy z předcházejících maturitních zkoušek najdete v těchto odkazech:

český jazyk

anglický jazyk

matematika


Testovací mobilní aplikace České školní inspekce

Česká školní inspekce převedla do elektronické podoby testy, které byly použity při maturitní zkoušce v minulých letech. Testy jsou k dispozici v mobilní aplikaci InpIS SETmobile, která je zdarma ke stažení do chytrých mobilních telefonů a tabletů.

informace k testům

informace ke stažení aplikace


Europass

Zdravotnické lyceumPraktická sestraOšetřovatel
ZL_CJ_2023PS_CJ_2023OS_CJ_2023
ZL_AJ_2023PS_AJ_2023OS_AJ_2023
ZL_NJ_2023PS_NJ_2023OS_NJ_2023
PS_FJ_2023
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek. Např. ukládání preferencí vzhledu. Konkrétní názvy souborů cookies lze zobrazit v nastavení, vedle tlačítka souhlasím. Děkujeme za pochopení. Ochrana osobních údajů
Nastavení cookies
Souhlasím
Nesouhlasím
Soukromí a politika souborů cookies
Soukromí a politika souborů cookies
Cookie name Active

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://szsopava.cz/

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Vaše osobní údaje neshromažďujeme, protože na webových stránkách nemáme povolenou možnost registrace, přidávat obsah nebo komentáře.

Cookies

Pokud si zvolíte preference vzhledu, ukládá se tato volba do souboru cookies. Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší. Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.
Uložit nastavení
Nastavení